Bezoek aan de Ghelamco arena

Wat me eerst opviel was het prachtig hedendaags design met het vele glas. Op de unieke promenade ontmoeten de supporters elkaar. Er zijn ook 22 drank- en eetstandjes. Je kan er kiezen uit een divers aanbod: van hamburger tot sushi, van sandwich tot ijsje, van braadworst tot veggieburger.

Er is ook zeer goed nagedacht over het comfort van de supporters. Er is voldoende beenruimte. Er is  een aparte tribune en infrastructuur voor kinderen en jonge gezinnen aan zeer democratische prijzen. Ook aan rolstoelgebruikers en blinden is er gedacht.

Het Buffalo – bistro is dagelijks geopend. Je kan er diverse gerechten krijgen en ze zijn niet duur.

De zakenlui zijn ook niet vergeten. Vanuit de mooi ingerichte loges kan je met zakenrelaties een match bekijken en ondertussen genieten van een heerlijke maaltijd. Er zijn ook nog business-seats.

Er hangen prachtige foto’s van de meest bekende spelers uit het rijke verleden van AA Gent zoals Armand ‘Mance’ Seghers, die tot Buffalo van de eeuw werd verkozen.

We hadden een vriendelijke gids. Het was de moeite waard om te bezoeken.

Jammer dat tijdens gidsbeurten alles gesloten is en er in de omgeving van het stadion geen cafeetje was. Eens naar een wedstrijd gaan, kan de oplossing zijn. 

Luc Lagaert


Laatst bijgewerkt op 02 juli 2015